CCIAT organiează o misiune economică în Federația Rusă

CCIAT organiează o misiune economică în Federația Rusă

- in Locale, Social, Stiri
0

Firmele timișene invitate la o nouă misiune economică. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 27 iunie – 4 iulie o misiune economică multisectorială în Federația Rusă, având ca obiectiv stabilirea unor contacte directe cu firme rusești și identificarea unor oportunități și proiecte de cooperare și investiții.

Pentru facilitarea unei cunoașteri cât mai aprofundate a mediului de afaceri local, firmele timișene vor putea participa la un Forum de Afaceri Ruso-Român la Moscova, inițiativă susținută de Ambasada Federației Ruse în România.

Costul participării la misiunea economică este: 1850 euro / pers. pentru firmele membre ale CCIA Timiș; 1850 euro + TVA /pers. pentru firmele nemembre.

Tariful include: Bilet de avion + taxe aeroport București – Moscova – București și Moscova – Sankt Petersburg – Moscova; Transfer aeroport – hotel – aeroport; Cazare 7 nopți la hotel 4 stele (loc în cameră dublă, mic dejun inclus); Asistență CCIAT pe parcursul misiunii economice. Tariful nu include costul taxei de viză și asigurarea medicală.

Important: Pașaportul trebuie să fie valabil 6 luni, cu cel puțin 2 pagini libere.
Data limită de confirmare a participării este 1 februarie.

Relații suplimentare și înscrieri de participare la tel: 0372185285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina COROIAN – consultant cameral.

Sursa foto: clujescu