CCIAT lansează o nouă sesiune a Climate-Kic Accelerator

CCIAT lansează o nouă sesiune a Climate-Kic Accelerator

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener național al Programului Climate KIC – cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, finanțat de EIT- Institutul European pentru Inovare și Tehnologie lansează o nouă sesiune a Sub-programului Climate-KIC Accelerator.

Climate-KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii.

Până pe 3 aprilie, sunt acceptate cererile pentru înscriere la cele 3 etape ale Acceleratorului:

  • Etapa 1-a: Dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) – sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere;
  • Etapa a 2-a: Model de Afacere – Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers) – ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului.
  • Etapa a 3-a: Spre investiții și dimensionare – pregătește companiile cu drepturi depline pentru un viitor investițional.

În cadrul acestor etape, echipele / start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive, acces la partenerii Climate-KIC și sprijin financiar în valoare de până la 45.000 euro.

Înscrierile se pot face la :http://www.climate-kic.org/ris/accelerator

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *