CCIAT invită firmele la o nouă misiune economică. Unde va avea loc

CCIAT invită firmele la o nouă misiune economică. Unde va avea loc

- in Locale, Social, Stiri
0

Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în Statele Unite ale Americii continuă. O nouă misiune economică multisectorială va avea loc la New York, Washington și Las Vegas, în perioada 28 august – 7 septembrie.

În funcţie de interesul participanţilor, vor fi organizate întâlniri de afaceri menite intensificării relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificării de noi posibilităţi de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate în a face afaceri cu parteneri români.

Anul trecut, în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, 13 firme timișene au luat parte la o misiune economică similară, în cadrul căreia a fost vizitat Salonul Internațional Auto Show Las Vegas iar cu sprijinul Consulatelor Generale ale României de la New York și Los Angeles și al Camerei de Comerț Româno-Americane au avut loc întâlniri B2B pe domenii de interes

 Costul participării la misiunea economică este 2.370 Euro pentru firmele membre ale CCIAT şi include: Transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas și retur; Cazare 10 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3 și respectiv 4 stele; Transferuri aeroport – hotel – aeroport; Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii economice.

Data limită de confirmare este 4 mai. Datorită creşterii preţului biletelor de avion, costul deplasării va creşte funcţie de data confirmării şi rezervării biletului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *