CCIAT invită firmele din județul Timiș la o nouă misiune economică. Despre ce este vorba

CCIAT invită firmele din județul Timiș la o nouă misiune economică. Despre ce este vorba

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, cu sprijinul Ambasadei României în Republica Portugheză, organizează în perioada 17-21 aprilie, o misiune economică multisectorială în orașul Porto din Portugalia.

Evenimentul s-a născut urmarea întâlnirii conducerii CCIAT și a delegației de afaceri timișene cu E.S. Ioana Bivolaru, Ambasorul României în Republica Portugheză, care a avut loc la Lisabona, în septembrie 2017.

CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața portugheză, prin organizarea unui forum de afaceri și a unor întâlniri B2B cu parteneri din regiunea de Nord a Portugaliei, principal centru industrial al țării, cu accent pe domenii de interes pentru cele două comunități de afaceri: agricultură, transport, turism, comerț, industrie, servicii, IT, energie, altele.

Din delegație va face parte și un reprezentant al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Participanții la misiunea economică vor avea ocazia de a asista la două evenimente conexe:  ceremonia de semnare a Acordului de Înfrățire între Porto și Timișoara de către primarii celor două orașe – document care va contribui la dezvoltarea relațiilor economico-sociale, științifice și culturale între cele două regiuni și la un concert de muzică clasică susținut de artiști români de renume internațional.

 Taxa de participare este de 750 Euro/pers. + TVA pentru firmele membre, iar pentru firmele nemembre este 825 Euro/pers. + TVA.

Pachetul de servicii cuprinde: Participarea la forumul de afaceri și întâlnirile B2B; Participarea la concertul de muzică clasică; Transport cu avionul pe ruta Timişoara – München – Porto – Timişoara; Transfer aeroport – hotel – aeroport; Cazare 5 nopţi în cameră dublă la hotel 4**** în Porto (cu mic dejun inclus); Asistenţă din partea CCIAT pe toată durata deplasării.

Termen de confirmare este până în 15 martie.

Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0372185242, e-mail: dpop@cciat.ro. Persoană de contact: Diana POP, referent specialitate CCIAT.