CCIA Timiș invită tinerii să se înscrie la sesiunea 2020 a EIT Climate-KIC Journey

CCIA Timiș invită tinerii să se înscrie la sesiunea 2020 a EIT Climate-KIC Journey

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită tinerii inovatori să se înscrie la o nouă sesiune a EIT Climate-KIC Journey, cea mai mare școală de vară de inovație și antreprenoriat din Europa care reunește tineri studenți și profesioniști din întreaga lume.

The Journey oferă tinerilor cunoștințe teoretice, politice, sociale, economice privind schimbările climatice dar și abilitățile antreprenoriale care să le permită să creeze un model de afaceri viabil. Lectorii sunt profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes.

The Journey („Călătoria”) este un program full-time cu durata de 4 săptămâni, axat pe acțiuni destinate transformărilor climatice, inovație, transformarea sistemelor și construirea de comunități. Din 2010 până în prezent, The Journey a găzduit 60 de școli de vară în toată Europa, s-au generat peste 400 de idei de proiecte și afaceri și a fost construită o rețea globală puternică de peste 3.000 de persoane. Doar în 2019, în program au fost reprezentate 60 de naționalități.

The Journey 2020 se organizează în perioada 28 iunie – 25 iulie și 2- 29 august, în 22 de orașe din Europa, unde vor funcționa 10 școli de vară, fiecare formată din 40 de persoane. Fiecare participant va călători în 3 orașe diferite unde vor beneficia de experiența și cunoștințele experților și partenerilor programului. La finalul programului, toate școlile paralele de vară se vor reuni într-o locație comună unde se va construi viziunea sistemică și se vor adopta măsuri colective.

Termenul limită de depunere a cererilor este 17 februarie. Participarea este gratuită!

The Journey îți schimbă perspectiva!  The Journey îți schimbă viața!  Suntem convinși că TU poți schimba lumea!

Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *