CCIA Timiș invită firmele la o nouă ediție a China Brand Fair. Când are loc

CCIA Timiș invită firmele la o nouă ediție a China Brand Fair. Când are loc

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Central European Cooperation Zone Budapesta (CECZ) organizează, în perioada 3 – 4 iunie, o nouă misiune economică de vizitare a China Brand Fair 2019. Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 iunie, la Budapesta, la Experience Center.

China Brand Fair 2019 (fost China Smart Expo) Budapesta este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene. Cifrele ediției 2018 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 expozanți, 12 domenii, 40.000 produse, 5900 vizitatori înregistrați, 7700 contacte de afaceri, 60 expozanți europeni în pavilioane naționale.

Ediția din acest an propune trei expoziții în una singură:

–  CHINA BRAND FAIR – Pe o suprafață de 12.000 mp, vor expune 320 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului al Chinei (MOFCOM), din 16 domenii de activitate.
– SHANDONG CULTURE EXHIBITION – Vor fi prezente 40-50 standuri din domeniile: Cultură (drepturi de autor, film&TV, patrimoniu, artă culinară); Turism (agenții de turism, produse și destinații turistice); Sport (competiții, turism sportiv, cluburi, articole sportive); Medicină chineză (universități, spitale, clinici, producători de medicamente și remedii).
– CEE EXPORT FAIR – Sunt disponibile standuri naționale colective pentru firmele care doresc să-și facă cunoscute pe piața chineză produsele și serviciile în vederea exportului, în domeniile: agricultură, industrie alimentară, articole pentru copii, produse de sănătate, articole de uz casnic, artizanat, artă tradițională. Materialele promoționale pot fi lăsate în Showroom-ul permanent al CECZ. Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http:// www.chinabrandfair.eu/.

Servicii incluse: Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Budapesta și retur; Transferuri interne; Cazare 1 (una) noapte în cam. dublă la hotel**** (mic dejun inclus); Participare la cina festivă de la Lazar Equestrian Center. Condiție obligatorie: 6 întâlniri/pers. prestabilite on-line prin intermediul CCIAT.

În preambulul misiunii economice, în data de 24 aprilie, între orele 11.00- 12.30, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr.3, are loc un eveniment de promovare a expoziției, cu participarea conducerii CECZ și a Președintelui Casei România-Ungaria, dl. RUSZ Sándor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *