CCIA Timiș a deschis cel mai mare târg de amenajări, design și construcții din vestul țării

CCIA Timiș a deschis cel mai mare târg de amenajări, design și construcții din vestul țării

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în întâmpinarea sectorului construcții – amenajări – imobiliare din partea de vest a României și nu numai cu prima ediție a Expo CASA, Construct & Imobiliare, care are loc în perioada 18-22 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Exista inovația în domeniu, care poate fi regasită aici, la expoziția noastră, la Centrul Regional de Afaceri. Inovația înseamnă de la partea de reducere a consumului, produse noi, materii prime noi, inovație înseamnă toate materialele cu care sunt produse acestea, care determină frumusețea unei case. Dintr-o scurtă cercetare a pieței, am reușit să găsim interesul pentru o astfel de expoziție, motiv pentru care pe viitor cu siguranță această expoziție va crește, pentru că domeniul este în creștere. Anul apar produse noi, inovații în domeniul construcțiilor, care este un domeniu extrem de căutat”, spune organizatorul expoziției, Cecilia Mateș.

Manifestarea este dedicată publicului larg, arhitecților, constructorilor, beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbaniștilor și tuturor specialiștilor din domeniu.

Vizitatorii – public larg și profesioniști – vor avea posibilitatea să-și achiziționeze proprietatea dorită din cadrul Salonului de Imobiliare, să-și amenajeze noua locuință în cadrul Salonului Amenajări Interioare, Exterioare, Instalații Electrice sau își pot proiecta și construi propria casă în cadrul Salonului Produse și Sisteme pentru Construcții, Anteprenoriat, Utilaje și Echipamente.

Studenții sunt cei de care avem nevoie, sunt viitorul nostru și cred că la un astfel de târg este important ca facultățile să prezinte specialiștii sau viitorii specialiști. Ei au venit să vorbească cu cei mai tineri care trec pragul expoziției și să le povestească despre domeniile care se studiază în Universitatea Politehnica Timișoara, respectiv la Facultatea de Construcții și la cea de Arhitectura și Urbanism”, a spus Sorin Herban, prodecan al Facultății de Construcții din cadrul UPT.

Expo CASA, Construct & Imobiliare va crea cel mai potrivit cadru pentru expozanți de a-și prezenta ofertele, de a-și identifica clienți direcți și noi furnizori, subcontractanți, reprezentanți, importatori sau distribuitori. Totodată, publicul profesionist va putea lua contact cu ultimele produse și sisteme în domeniul amenajărilor și construcțiilor.

Expo CASA, Construct & Imobiliare reunește 35 de firme care vor expune o largă paletă de produse și echipamente specifice domeniului: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier stil și mobilier tapițat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi, licheni, plante, sisteme acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, sisteme “SMART HOME”, sisteme construcții pentru imobile pasive, consultanță și construcție domuri geodezice, consultanță în domeniul construcțiilor și amenajărilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor.

În cadrul Salonului de Imobiliare, expozanții vin în întâmpinarea celor interesați cu soluții de finanțare și consultanță în achiziționarea și alegerea personalizată a viitoarei locuințe.

Totodată, Facultatea de Construcții și Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnica Timișoara vor prezenta lucrări ale studenților dar și oferta educațională.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *