Cătălin Moroșanu, în școlile din Timiș în cadrul unei campanii anti bullying

Cătălin Moroșanu, în școlile din Timiș în cadrul unei campanii anti bullying

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Un eveniment sportiv important are loc în acest sfârșit de săptămână la Sala Olimpia din Timișoara. Este vorba de Gala Dynamite Fighting Show, care se va desfășura duminică, 12 martie. În cadrul galei, luptătorul Daniel Corbeanu va urca pentru ultima oară în ring.

După aproape 20 de ani petrecuți, ca sportiv, în Artele Marțiale, Corbeanu va urca, pentru ultima oară, în ring, în România, la finalul acestei săptămâni, într-un duel contra luptătorului turc Erkan Varol. Corbeanu va fi co – main event în gala Dynamite Fighting Show 18, Luptă Capitală, eveniment organizat în parteneriat cu Pro TV și care va fi ulterior transmis în reluare și de peste 20 de televiziuni regionale și statele din Statele Unite ale Americii. Cel mai mare eveniment de sporturi de contact din Banat în acest an, Dynamite Fighting Show 18 – Lupta Finală, se va desfășura pe 12 martie, începând cu ora 18.30, la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara, acolo unde Timișul va avea nu mai puțin de 8 reprezentanți. În main event, triplul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe germanul Vladimir Tok. De asemenea, gala va avea în program și sferturile de finală ale Grand Prix-ului care stabilește viitorii doi campioni ai circuitului”, a transmis Consiliul Județean Timiș.

Înainte de gala, mai exact pe 11 martie, la Iulius Town din Timișoara, de la ora 15.30, publicul va avea ocazia să îi vadă îndeaproape pe sportivii din DFS, la cântarul oficial și conferința de presă, eveniment unde accesul va fi gratuit. Cu această ocazie, publicul spectator îi va putea vedea pe cei opt sportivi reprezentanți ai județului Timiș: Daniel Corbeanu, Florin Ivănoaie, Cristian Conea, Ilie Brancu, Bogdan Takacs, Florin Rus, Dănuț Coștoi și Daniel Micu. De asemenea, vor fi prezenți și alți sportivi români de renume, precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă sau Eduard Gafencu, dar și sportivi străini, precum brazilianul Rodrigo Mineiro, germanul Vladimir Tok și turcul Erkan Varol.

Mai mult, Cătălin Moroșanu, împreună cu acești luptători, derulează, tot în această perioadă, în județul Timiș, proiectul ”Valori Culturale Timișene”, alături de Asociația Junior Sport, în calitate de inițiator, și Consiliul Județean Timiș, în calitate de partener principal. Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, cu realizarea unor clipuri promoționale, sportivii vor ajunge și în patru școli din județ, acolo unde vor continua campania anti bullying lansată încă din 2019.

Prin implementarea acestui proiect ne dorim promovarea patrimoniului culturii timișene, prin prezentarea unor obiective culturale din acest colț de țară. Sunt sigur că acest mix de cultură și sport va aduce un plus zonei și societății noastre, iar totodată ne dorim să oferim și un exemplu elevilor, prin campania anti bullying din școli, un fenomen tot mai răspândit din păcate. Noi, ca luptători, le putem arăta că pot alege calea unui sport pentru a-și elibera energiile, indiferent care va fi acela”, a spus Cătălin Moroșanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *