Cătălin Drulă: Pe 28 iunie, îi voi preda mandatul noului președinte ales al USR

Cătălin Drulă: Pe 28 iunie, îi voi preda mandatul noului președinte ales al USR

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Dominic Fritz ar urma să preia conducerea USR la sfârșitul acestei luni. Cătălin Drulă a anunțat că va propune ca organizarea alegerilor să aibă loc în perioada 24 – 28 iunie.

Astăzi voi convoca Congresul USR pentru alegerea unui nou Birou Național, pe data de 29 iunie, la București. De asemenea, voi propune astăzi Biroului Național, organizarea alegerilor pentru următorul președinte al USR, în perioada 24 – 28 iunie. Pe data de 28 iunie, îi voi preda mandatul noului președinte ales. USR merge înainte. Mișcarea reformistă, modernizatoare din România trebuie să continue. Următoarele obiective sunt luptele din toamnă. Alianța PSD-PNL poate fi oprită (au avut 48% la europarlamentare) cu votul și încrederea oamenilor care își doresc alt viitor în România”, a declarat Cătălin Drulă.

Vă amintim faptul că Drulă și-a dat demisia din funcția de președinte al USR, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale și europarlamentare. Ulterior, Dominic Fritz a anunțat că își va asuma președinția partidului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *