Cătălin Beciu, minstrul IMM-urilor, la Timişoara: „ALDE susţine forma actuală a noului Cod Fiscal!”

Cătălin Beciu, minstrul IMM-urilor, la Timişoara: „ALDE susţine forma actuală a noului Cod Fiscal!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Miercuri 19 august, ministrul secretar de stat al IMM-urilor și Energiei, Cătălin Beciu – vicepreședintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) –a făcut o vizită în Timişoara.

Cu acest prilej ministrul Beciu, împreună cu senatorul Petru Ehegartner, preşedintele ALDE Timiş, a ţinut o conferinţă de presă, la sediul din Timişoara. Subiectul principal a fost noul Cod Fiscal.

Ministrul Cătălin Beciu a declarat că ALDE susţine forma actuală a noului Cod Fiscal, aşa cum a fost aprobat de parlament, deşi preşedintele Klaus Iohannis nu a vrut să îl promulge. Codul este forma cea mai bună şi utilă pentru oamenii de afaceri. Beciu a avut o serie de întâlniri cu oamenii de afaceri din toată ţara şi toţi au fost de acord cu forma actuală a Codului Fiscal. De aceea îl susţin pe Beciu şi tot ce face ALDE pentru a fi aprobat Codul. Una dintre cele mai bune prevederi este că inspectorii ANAF, atunci când vin într-un control la firmă, trebuie să ofere patronului interpretarea fiscală cea mai avantajoasă pentur firmă. „Această prevedere va schimba definititv raportul de forţe dintre sectorul oamenilor de afaceri şi stat. Noi susţinem acest text de lege în forma în care a fost aprobată de parlament”, a spus ministrul Beciu.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *