Case din Cerneteaz și Lugoj făcute scrum din aceeași cauză – amplasarea sobelor lângă materiale combstibile

Case din Cerneteaz și Lugoj făcute scrum din aceeași cauză – amplasarea sobelor lângă materiale combstibile

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Pompierii timișeni au fost solicitați, în această dimineață, la două incendii. Două case s-au făcut scrum. În ambele cazuri, cauza a fost aceeași.

Primul a pornit la o locuință din satul Cerneteaz.  Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de Lucru Pișchia și trimiși la locul evenimentului 17 pompieri cu 3 autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere și o autospecială de serviciu. În sprijin, a fost trimisă o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și au fost alertați pompierii voluntari din comuna Giarmata.

“Incendiul s-a manifestat la o locuință și anexe, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului este amplasarea necorespunzătoare a mijlocului de încălzire față de materiale combustibile”, transmite ISU Timiș.

Al doilea a pornit la o anexă gospodărească în Lugoj. A fost alertat Detașamentul Lugoj și trimiși la locul evenimentului 7 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere.

“Incendiul s-a manifestat la o anexă, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Pompierii au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului și pentru lichidare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Incendiul s-a produs ca urmare a amplasării necorespunzătoare a mijlocului de încălzire față de materiale combustibile”, mai transmite ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *