Cartierul Aeroport din Timișoara și localitatea Stanciova rămân fără apă

Cartierul Aeroport din Timișoara și localitatea Stanciova rămân fără apă

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim informează că va întrerupe zilnic furnizarea apei, între orele 9 și 17, în localitatea Stanciova, în perioada 31 iulie – 2 august, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune. Prof. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat că spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor.

De asemenea, Aquatim anunță că, în data de 1 august, între orele 8:00 -12:00, se va opri apa în cartierul Aeroport Timișoara.  Întreruperea are loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rezervorului și a rețelei de distribuție a apei. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă“, se arată în comunicatul Aquatim.
Gh. M.