Cartel Alfa, filiala Timis sustine greva de la Electrolux Satu Mare. Corneliu Podoleanu: “Am ajuns sclavi în propria tara”

Cartel Alfa, filiala Timis sustine greva de la Electrolux Satu Mare. Corneliu Podoleanu: “Am ajuns sclavi în propria tara”

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Greva de la Electrolux Satu Mare în care peste 400 de muncitori protestează de câteva zile este susținută de sindicaliști din toată țara. Cartelul Alfa filiala Timis este și el alături de sindicaliștii de la Electrolux. Președinte filialei Timiș a Cartel Alfa, Corneliu Podoleanu transmite un mesaj radical și spune că sindicaliștii de la Timișoara sunt gata să plece spre Satu Mare dacă greva continuă.

Suntem alaturi de sindicaliștii care protestează la Electrolux Satu Mare și le susținem revendicările. Dacă greva va continua filiala Timiș se va mobiliza și va merge la Satu Mare. Așa nu se mai poate. Multinaționalele își fac de cap în România. Cei care astăzi au salarii bune și cred că au o oarecare stabilitate, mâine vor păti la fel ca oamenii de la Electrolux. Am ajuns sclavi în propria țară. Un exemplu concret de sclavie se petrece la Electrolux și așa ne putem întoarce la iobăgia din trecut”, ne-a declarat președintele Cartel Alfa, filiala Timiș, Corneliu Podoleanu.

Muncitorii de la Satu Mare sunt plătiți cu salarii mizerabile cuprinse între 1.700 și 1.800 de lei și asta cu toate că lucrează în aceeași companie de cand se știu.

Sursa foto: www.presasm.ro