Care sunt șansele lui Nistor Geană să revină la Consiliul Județean Timiș?

Care sunt șansele lui Nistor Geană să revină la Consiliul Județean Timiș?

- in Locale, Politica, Stiri
0

Următoarea ședință ordinară de la Consiliul Județean Timiș va fi cel puțin interesantă în ceea ce îi privește pe consilieri ALDE. Fostul consilier județean ALDE, Nistor Geană vrea să își ia funcția înapoi. Deși în locul lui a fost votat deja un nou consilier. Geană a contestat excluderea din partid și a cerut suspendarea ordinului prefectului până la judecarea pe fond a procesului. Instanța a decis suspendarea ordinului prefectului, iar Geană susține că de luni, 18 martie, este din nou consilier județean

În urmă cu o lună și jumătate ALDE Timiș a hotărât să-i retragă sprijinul politic lui Nistor Geană. În locul său consilier județean a venit Mihaela Nagy.

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa spune că Geană nu va mai fi consilier județean și că toate actele au fost emise conform legii.

Vorbim despre o decizie în primă instanță pentru suspendarea ordinului prefectului, nici pe departe câștigarea procesului. A câștigat suspendarea ordinului prefectului, nu pe fond procesul cu Prefectura. Geană Nistor nu mai este consilier județean, nu mai are nici o calitate în ALDE și nici nu va mai avea. Rămâne să se pronunțe instanțele pe toate spețele prezentate. Atât excluderea din rândul membrilor partidului, cât și celelalte acte au fost emise conform legii și conform statului în vigoare al ALDE. Nu am pretenția ca Geană să cunoască statutul sau regulamentul de funcționare ALDE cu toate că a fost membru de partid. Nu are cum să fie consilier județean de luni (18 martie) cum pretindea el. Nu a fost nici o ședință de Consiliu Județean încât să pretindă măcar că ar putea fi, dar poate să spună ce dorește, nu mă aștept la o declarație în cunoștință de cauză, mai ales că la acea conferință de presă a făcut mai multe acuze nefondate”, ne-a spus președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *