Care sunt primii artiști anunțați la Revolution Festival

Care sunt primii artiști anunțați la Revolution Festival

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Primele nume de la Revolution Festival la ediția din acest an au fost anunțate marți, 27 februarie. Gogol Bordello, DUB FX și Wilkinson sunt capi de afiș. Peste 30 de artiști vor fi prezenți la Muzeul Satului Bănățean la această ediție a festivalului.

Gogol Bordello, senzația gipsy-punk-rock preferată a Madonnei, vine direct din Manhattan! Chiar dacă nu toți exploratorii vor fi și descoperitori, acesta va fi un bun prilej pentru a purta mov, pentru a fi un trubadur, pentru a-ți planifica nunta americană, iar soarele te va îndruma mereu. Spiritul Africăi va fi adus de excepționalii Kuenta i Tambu, iar cei mai buni neo-zeelandezi vor fi prezenți la Timișoara prin bine cunoscuții Graham Candy.

Exponent al muzicii independente, Dub FX, se va alătura lui Gogol Bordello pe scena principală. După numeroase reprezentații stradale în toată lumea oamenii i-au înregistrat arta pe telefoane și le-au împrăștiat pe toate rețelele sociale, iar asta a dat naștere videourilor care l-au catapultat pe Dub FX într-un succes cu totul inovativ, care nu exista până atunci.

Drept unul dintre cei mai populari DJ ai momentului, Wilkinson (DJ set), își va aduce hitul său colosal, „Afterglw”, pe scena principală a R:EVOL:UTION festival. Un cvintet de hituri nu ar fi complet fără cei mai buni autori de acest gen din Rusia, Filatov & Karas, creatori ai unor melodii și remixuri precum „Don’t Be So Shy”, „Time Won’t Wait for Us”, „Tell It to My Heart” și „Wide Awake”, care însumează peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Printre alți artiști confirmați la ediția din acest an se numără Dordeduh, The Hellfreaks, The Qemists (DJ Set), Kuenta i Tambu și mulți alții.

Biletele pot fi achiziționate de pe  eventim.ro și iabilet.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *