Care este cel mai căutat loc din Timișoara?

Care este cel mai căutat loc din Timișoara?

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au continuat să acționeze în zona Sălii Olimpia – ”Constantin Jude”, în parcul situat în spatele acesteia, care este locul preferat de “distracție” al tinerilor, dar și al persoanelor fără adăpost. Astfel că, sâmbătă, 13 aprilie, oamenii legii au observat în parcul respectiv un grup de tineri care, la apariția patrulei au devenit agitați, unul dintre aceștia îndepărtându-se de grup și încercând să ascundă ceva.

La verificarea acestuia s-a stabilit că avea asupra sa un pliculeț din naylon, care conținea fragmente vegetale, despre care a declarat că este canabis. Cei cinci tineri depistați au vârste între 17 și 20 de ani, și sunt din Timișoara și Oravița. S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Reamintim că săptămâna trecută în cadrul patrulărilor efectuate de polițiștii locali în parcul din spatele Sălii Olimpia au fost depistate și un număr de 7 persoane din categoria celor fără adăpst care s-au aciut în zonă, aceștia fiind preluați și predați la centrul social de pe strada Telegrafului. Polițiștii locali au efectuat demersurile pentru ca Direcția de Mediu din cadrul Primăriei să ia măsurile în vederea salubrizării zonei de deșeurile strânse. Acțiunile vor continua și în perioada următoare pentru a preveni atât prezența oamenilor străzii, cât și alte încălcări ale legislației referitoare la protecția mediului și la ordinea și liniștea publică”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.