Captură impresionantă de „iarbă” în județul Timiș. În ce localitate uitată de lume au descins mascații Foto

Captură impresionantă de „iarbă” în județul Timiș. În ce localitate uitată de lume au descins mascații Foto

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timiș și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au destructurat un grup infracțional specializat în operațiuni ilegale cu droguri de risc.  Oamenii legii au ridicat 150 de kilograme de droguri și au descoperit cinci culturi de canabis.

În perioada 6-9 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 30 și 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, în Timișoara”, transmit reprezentanții IPJ Timiș..

În umra cercetărilor a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut în localitatea Blajova, județul Timiș, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării. Polițiștii au ridicat 150 de kilograme de cannabis și 136 de plante ajunse la maturitate. Șapte persoane au fost conduse la audieri, trei dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, iar ulterior arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

După extinderea cercetărilor, miercuri, 11 octombrie, polițiștii au descoperit, la limita județelor Timiș și Caraș-Severin, alte patru culturi de cannabis.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, precum și jandarmi din cadrul Grupări de Jandarmi Mobile Timișoara.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, cultivarea de droguri de risc, fără drept, trafic și deținere de droguri de risc.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *