Canuta, om sucit sau cum sa-ti minti jumatate din colegii de partid. Sotul Simonei Amanar si-a depus candidatura pentru sefia PNL Timisoara

Canuta, om sucit sau cum sa-ti minti jumatate din colegii de partid. Sotul Simonei Amanar si-a depus candidatura pentru sefia PNL Timisoara

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, care până ieri le spunea colegilor de partid că nu vrea să se înscrie, din nou, în cursa pentru președinția PNL Timișoara pentru că “nu ar vrea” să se mai facă de rușine, s-a răzgândit. Soțul Simonei Amânar și-a depus candidatura pentru funcția de șef al filialei municipale PNL. La alegerile din 31 iulie vom avea parte probabil tot de scandal.

Până sâmbătă la ora 0 se puteau depune candidaturile pentru conducerea PNL Timișoara. Vineri cu o zi înainte de termenul limită au fost depuse șapte candidaturi, toate ale “răzvrătiților”. Cosmin Tabără susținea inclusiv sâmbătă după-amiază că nu-și va depune candidatura pentru șefia filialei municipale. De menționat ar fi că soțul Simonei Amânar, nu a vrut să-și depună candidatura nici când au avut loc alegerile cu scandal din 3 iulie, suspendate mai apoi. Principalul contracandidat a lui Tabără este tot Raul Ambruș, care, teoretic, este suspendat pentru următoarele șase luni, dar Ambruș a contestat toate deciziile de după data de 3 iulie, inclusiv suspendarea. De asemenea, la Curtea de Arbitraj se judecă alegerile din 3 iulie.

Și pentru că cuvântul este doar o vorbă, Tabără le-a mai dat un zvon colegilor de partid. Că este pregătit să părăsească funcția de viceprimar al Timișoarei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *