Cantitate uriaşă de ţigări de contrabandă descoperite la vama Moravița

Cantitate uriaşă de ţigări de contrabandă descoperite la vama Moravița

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 340.000 de lei, descoperite în vama Moravița. Asta au descoperit polițiștii de frontieră în plafonul remorcii unui autocamion condus de un cetățean sârb aproximativ 22.650 pachete cu ţigări de contrabandă, fără marcaje fiscale.

În data de 23.04.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiş, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul sârb J.N., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autocamion, înmatriculat în Serbia, care avea ataşată o remorcă. În urma controlului specific efectuat asupra ansamblului, a fost descoperită și nedeclarată, în plafonul remorcii autocamionului, într-un loc special amenajat, cantitatea de 22.650 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale“, spun poliţiştii de frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 339.750 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării, fiind luate măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *