Cannabis plantat in mansarda unei case, langa Timisoara

Cannabis plantat in mansarda unei case, langa Timisoara

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
cannabis

Polițiștii din județul Timiș, sub coordonarea DIICOT, au reușit, joi, să destructureze o grupare infracțională specializată în operațiuni cu droguri de risc. Astfel, oamenii legii au prins în flagrant trei bărbați, cu vârste între 27 și 49 de ani, iar ulterior au realizat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, cu scopul destructurării rețelei, care cultiva și comercializa ilagal cannabis.

Potrivit anchetatorilor, lângă Timișoara, cei trei au întreținut,  la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de cannabis, nouă ghivece cu plante de cannabis aflate la maturitate și pregătite pentru recoltare, cinci vase de sticlă de cinci litri fiecare, în care erau depozitați muguri de cannabis uscați, precum și grindere și alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor. În total au fost ridicate peste trei kilograme de cannabis.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, trei persoane au fost conduse la audieri, o persoană fiind reținută pentru 24 de ore, pentru trafic și deținere de droguri de risc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *