Caniculă în următorul weekend, la Timișoara. Prognoza meteo până în data de 6 septembrie, în Banat

Caniculă în următorul weekend, la Timișoara. Prognoza meteo până în data de 6 septembrie, în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. Vom avea parte de o vreme frumoasă și la sfârșit de vară, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică luni, 24 august, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării, care arată că vom avea parte de soare, dar vor fi și unele zile ploioase.

În primele cinci zile, vremea va fi ușor sub normalul termic, cu o medie a temperaturilor maxime între 25 și 28 de grade. În zilele de 29 și 30 august, vremea va fi călduroasă, astfel că maximele termice vor fi, în medie, de 31…32 de grade. După acest interval, valorile termice diurne vor fi din nou ușor sub normalul climatologic, media acestora urmând să oscileze între 25 și 27 de grade. Media valorilor minime de temperatură pe tot intervalul celor două săptămâni va fi cuprinsă, în general, între 14 și 17 grade“, a informat ANM.

În intervalul 24-26 august, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și vor fi averse local însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în unele zile ale intervalului 30 august-5 septembrie, în vestul țării.

Potrivit meteorologilor, și la Timișoara vom avea parte de o vreme frumoasă. De altfel, în weekendul următor, termometrele vor arăta și 34 de grade Celsius, la umbră, în capitala Banatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *