Candidații PNL la alegerile europarlamentare, lansați cu fast la Timișoara

Candidații PNL la alegerile europarlamentare, lansați cu fast la Timișoara

- in Locale, Politica, Stiri
0
pnl lansare candidati

Eveniment de amploare organizat sâmbătă, 30 martie, la Timișoara. PNL a decis să-și lanseze candidații la alegerile europarlamentare cu mare fast, la Sala Olimpia, care a devenit neîncăpătoare. Aproximativ 5.000 de simpatizanți PNL din județele din vestul țării și-au dat întâlnire în capitala Banatului pentru a participa la acțiune.

Timp de două ore, cei prezenți în sală au ascultat discursurile susținute de unii dintre cei mai importanți membri ai PNL, printre care Ludovic Orban, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă sau Rareș Bogdan, cap de listă.

Regiunea V Vest va avea drept câștigător al alegerilor europarlamentare PNL și România va avea drept câștigător al alegerilor europarlamentare PNL. Vrem să arătăm că România nu înseamnă PSD. Avem candidați valoroși, haideți să-i susținem. Trebuie să ducem o muncă extraordinară în această perioadă. Acem o șansă istorică, de a-i administra PSD-ului o înfrângere usturătoare, oamenii acestui popor au nevoie de realizări, de vorbe goale s-au săturat”, a spus Nicolae Robu.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că alegerile europarlamentare sunt foarte importante și că în România, începând cu luna decembrie a anului 2016, “a reajuns la putere o grupare care este bântuită de fantoma comunismului. Trebuie să le arătăm românilor că atunci când și-au exprimat votul pentru PSD și ALDE au greșit grav, s-a lăsat amăgit, au crezut minciunile spuse de ei și au adus la putere un monstru care face cu totul altceva decât a promis în campanie“.