Candidata PPU-sl la Președinția României – Ramona Ioana Bruynseels – a avut o întâlnire cu timișorenii

Candidata PPU-sl la Președinția României – Ramona Ioana Bruynseels – a avut o întâlnire cu timișorenii

- in Locale, Politica, Stiri
0

Însoțită de Raoul Gordean, președintele PPU-sl Timiș, Ramona Ioana Bruynseels – candidata la Președinția României a Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal – s-a întâlnit cu timișorenii, în Piața Unirii de la ora 18.00, duminică, 11 august. La întâlnire au fost prezenți mai mulți membrii de partid și simpatizanți. Ioana Ramona a discutat cu cetățenii prezenți, le-a ascultat nemulțumirile și și-a arătat încrederea în viitorul unei noi Românii.

Cu acest prilej, Ramona Ioana Bruynseels a avut următorul mesaj către timișeni: ”De la mama am învățat să prețuiesc știința de carte, de la bunica rugăciunea Tatăl nostru, iar bunicul mi-a arătat că nimic nu vine fără trudă.Demnitatea și respectul față de dreptate de la ei le-am primit și acum le transmit mai departe fetițelor mele. Din primii ani de școală la Cluj, până la școala de Guvern în SUA și mai apoi în domeniul financiar-bancar, la Re-Patriot și în ultimii doi ani în Guvernul României, m-am pregătit mereu pentru ceea ce vreau să clătim împreună: o nouă Românie. Eu fac tot ce ține de mine, totuși fără sprijinul cetățenilor nu am cum să reușesc. În turul doi ne trebuie 4 milioane. De aceea oamenii trebuie să meargă la vot. Avem șanse. Vedem cum am crescut într-o lună, unde am ajuns și câți cetățeni simpatizează cu PPU-sl. Dacă noi continuam așa avem șanse. Ne-am cam săturat de cei care ajung pe fotoliile călduroase și moi, după zidurile clădirilor importante, de aceea avem nevoie de un președinte al României care să fie alături de oameni și cu oamenii, să aibă multă implicare pentru cetățeni”.

Timp de două zile, Ramona Ioana Bruynseels a încercat să îi cunoască personal pe timișeni, la Timișoara, Lugoj, Buziaș, Silagiu și Pogănești (comuna Bârna).  De asemenea, ea a avut întâlniri cu reprezentanții mediului economic, de afaceri, social, dar și cu umaniștii uneia dintre cele mai puternice filiale PPU-sl din țară.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată județului, iar cea de duminică Timișoarei.

Candidatul PPU-sl la Președinția României a mai avut, sâmbătă după amiaza, o întâlnire cu Asociația Femeilor Antreprenor din România Filiala (AFAR) Timiș, pe tema „Femeile susțin femei în politică și administrație”, intervenții la radio și televiziune, deplasări la diverse obiective de interes din Timiș. Duminică, Ramona Ioana Bruynseels a mers și la Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului din România Timișoara, Memorialul Revoluției din Timișoara, Muzeul Satului Bănățean și a încheiat vizita în zona de vest cu o întâlnire la sediul PPU-sl Timiș din Timișoara.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *