Când va avea loc anul acesta festivalul florilor, la Timișoara?

Când va avea loc anul acesta festivalul florilor, la Timișoara?

- in Administratie, Locale, Stiri
0
timfloralis

A fost stabilită perioada în care va avea loc cel mai iubit festival al Timișoarei, cel al florilor. Primarul Nicolae Robu a anunțat, astăzi, că ediția din acest an a Timfloralis va avea loc în perioada 24 – 26 aprilie și va fi una plină de surprize.

Vom include în festival Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii și străzile conexe. Va fi ediția de cea mai mare anvergură de până acum. Dacă ne iese ce am plănuit, vom adăuga lucruri deosebite la ceea ce am făcut în fiecare an, chiar și în alte locații decât cele menționate. Le-am cerut celor care se ocupă de festival ca alături de noile creații cu care se vine, să încerce să facă prezente în zona festivalului și câteva dintre lucrurile de la edițiile precedente care s-au bucurat de cel mai mare succes, începând cu prima. Sigur, floriștii vin mereu cu idei noi“, a spus Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, ediția din acest an a Timfloralis este un exercițiu pentru cea din 2021, când orașul nostru va deține titlul de Capitală Culturală Europeană.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *