Când are loc o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Când are loc o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

În mai puțin de o lună, Centrul Regional de Afaceri din Timișoara va găzdui ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare. Mai exact, expoziția cu vânzare va avea loc în perioada 12 – 16 sepetembrie.

Aici, timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele“, transmit reprezentanții CCIAT.

Programul de vizitare va fi  de miercuri-sâmbătă, între orele 10- 20 și duminică,  între orele 10 – 18. Intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *