Când are loc Gala Excelenței Bănățene 2019?

Când are loc Gala Excelenței Bănățene 2019?

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Joi, 31 octombrie, de la ora 19.30, va avea loc evenimentul de lansare a Galei Excelenței Bănățene 2019 – ediția comemorativă “Timișoara, 30 de ani de Libertate și Lumină” va avea loc la restaurantul Zaza.

Gala Excelenței Bănățene este organizată de Consiliul pentru Excelență Timișoara (reunind Academia Română filiala Timiș și cele patru universități de prestigiu din Timișoara: UVT, UPT, UMFT și USAMVT), împreună cu MLNR și Asociația Timisensis.

Prin această manifestare deschidem înscrierile pentru ediția 2019 a Galei Excelenței Bănățene. Sărbătorim lansarea ediției 2019 într-un cadru restrâns (laureați, comisii, parteneri, sponsori, jurnaliști și organizatori ai ediției precedente). Este, totodată, un moment potrivit pentru a readuce mulțumiri și aprecieri publice partenerilor noștri de anul trecut și pentru a le înmâna certificatele de recunoștință”, este mesajul lui Adrian Bădescu & Anton Iuhasz & prof.univ.dr. Marilen Pirtea -DIGNUS SUSTENTOR EXCELLENTIAE.

Alături de reprezentanții mediului academic, partenerii cu statut de „Ambasadori ai Excelenței” vor putea face propuneri de candidați pentru ediția 2019, cu respectarea condițiilor de eligibilitate și respectarea libertății de analiză și decizie a comisiilor academice în desemnarea câștigătorilor. Principalul obiectiv al Consiliului pentru Excelență Timișoara este crearea unei culturi a excelenței în Timișoara și zona de vest a României și de promovare a valorilor și culturii acestei zone, prin activități, proiecte și programe, cu derulare continuă, unul dintre acestea fiind Gala Excelenței Bănățene.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *