Când ai puțină școală, dar te crezi doctor în… ecologizare

Când ai puțină școală, dar te crezi doctor în… ecologizare

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Nu i-a plăcut școala, dar a ajuns în Parlamentul României, ca să fie un exemplu al noilor politicieni din USR. Vorbim de senatorul fără facultate care a început să nu rateze nicio acțiune de ecologizare. Raoul Trifan, senatorul USR-PLUS se laudă din nou că a adunat gunoaiele din Sânmihaiu Român. Până să ajungă mult prea celebrul senator fără facultate nu a vrut să participe la astfel de acțiuni. Care au loc în fiecare an în cam toate localitățile din județ. Ca de obicei momentul a fost imortalizat și postat pe Facebook.

Am participat, în această dimineață, la o nouă acțiune de ecologizare în județul Timiș. De data aceasta am fost în comuna Sânmihaiu Român.

Chiar dacă aceste acțiuni sunt menite a rezolva doar probleme punctuale, mi se par extrem de importante, pentru că ele contribuie la conștientizarea problemelor ecologice, la sensibilizarea comunității față de acestea și la educarea copiilor și adulților în ceea ce privește respectul pentru natură și protejarea mediului înconjurător.

Sper ca în anii următori acțiunile de acest gen să continue să fie organizate în comunitățile din România, dar speranța mea principală se îndreaptă către îmbunătățirea și punerea în aplicare cum se cuvine a legilor de protecție a mediului.

În calitate de senator, plănuiesc să contribui alături de colegii mei din Parlament la îmbunătățirea legislației în domeniul mediului, pentru ca România să devină țara curată și sănătoasă în care ne dorim cu toții să trăim”, a scris pe pagina sa de Facebook, Raoul Trifan.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *