Campanie PSD Timișoara: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?

Campanie PSD Timișoara: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

O inițiativă, cel puțin interesantă, a fost lansată pe Facebook de PSD Timișoara, care îl privește direct pe Dominic Fritz. Acesta nu vrea nici măcar acum să-și publice domiciliul  și diplomele de studii, după ce marți au fost votate două proiecte în acest sens, în Consiliu Local Timișoara. Astfel că, social democrații din Timișoara au lansat campania “Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?”. Dominic Fritz în loc să încheie odată pentru totdeauna această “dilemă”, mai rău se opune publicării documentelor.

“Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz.

Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit.

Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, acel ”concept” pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile.

Am înțeles că fără penali în funcții publice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”, transmite PSD Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *