Campanie de colectarea DEEE-urilor la Reşiţa

Campanie de colectarea DEEE-urilor la Reşiţa

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primăria Municipiului Reşiţa, în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, organizează sâmbătă, 11 iunie, o campanie de colectare, de la domiciliu, a deşeurilor provenite de la echipamente electrice şi electronice (DEEE).

În schimbul predării de frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice vor fi acordate 3 cupoane valorice de 10 lei fiecare iar pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat vor fi atribuite 2 cupoane valorice de 10 lei fiecare.

Pentru alte deşeuri electrice în greutate de minimum 20 de kg se va atribui un cupon în valoare de 10 lei. Bonurile se acordă numai dacă aparatură este completă şi vor putea fi utilizate în orice magazin, care acceptă bonuri. În cazul instituţiilor şi agenţilor economici, la preluarea gratuită de la sediu se întocmesc procese-verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice şi electronice vechi sau defecte.

Pentru informaţii suplimentare va puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, la numerele de telefon: 0255/ 210 258, 0255/ 211 692, interior 173, sau prin e-mail, la adresa: mediu@primariaresita.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *