Campania de curățenie generală de toamnă se apropie de final. Unde vor ajunge mașinile Retim

Campania de curățenie generală de toamnă se apropie de final. Unde vor ajunge mașinile Retim

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Acțiunea de curățenie generală de toamnă se apropie de final. Mașinile Retim vor ajunge în ultimele două cartiere din oraș.

Se vor colecta obiecte de uz casnic şi gospodăresc; deşeuri vegetale rezultate din curăţarea arborilor de pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor; deșeuri electrice, electronice și electrocasnice. În cazul deșeurilor vegetale provenite din corecţia ramurilor trebuie tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru lungime şi legate în snopi pentru a facilita colectarea mai rapidă.

Nu se vor colecta deşeurile ce provin din lucrări de construcții și amenajări interioare (moloz, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte, etc.); deşeuri rezultate din curăţarea pivniţelor şi a podurilor; deșeuri periculoase (baterii auto, uleiuri uzate, baterii, neoane, becuri, etc.); deșeuri spitalicești (seringi, medicamente, etc.); deșeuri chimice (lacuri, vopsele, etc.); sticlă de geam, ambalaje de sticlă. În cazul deșeurilor de ambalaje de sticlă (nu şi sticlă de geam spartă) se depun în recipientele tip clopot, special destinate acestui scop, care sunt amplasate în oraş. Deșeurile se depun în ordine, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia, cu o zi înainte de ziua în care este programată colectarea pe zone şi cartiere.

SĂPTĂMÂNA III: 7 noiembrie – 8 noiembrie:

Luni, 7 noiembrie – în perimetrul străzilor: Cermena – Torac – Campului – F. Chopin – Şaguna – Tigrului.

Marți, 8 noiembrie – în perimetrul străzilor: Câmpului – Canal Bega – Calea Moșniței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *