Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la ora bilanțului. Care sunt realizările anului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la ora bilanțului. Care sunt realizările anului

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș încheie un nou an plin de realizări. Seminarii, târguri, expoziții sau cursuri de formare profesionale sunt doar câteva dintre proiectele realizate de CCIAT pentru a veni în sprijinul firmelor din județ. Și pentru anul viitor sunt pregătite noi proiecte importante.

Nu au lipsit misiunile economice organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, care s-au bucurat de un real succes în rândul mediului de afaceri timișean, și nici tradiționalele expoziții.

Programul de acțiunilor CCIAT pentru 2020 este unul cel puțin la fel de încărcat de evenimente. Se pregătesc noi seminarii, misiuni economice, dar și o serie de târguri și expoziții. Din activitatea Camerei nu vor lipsi proiectele dezvoltate fie în parteneriate, fie în regie proprie.

La finalul acestui an, CCI Timiș a mai marcat o premieră la nivelul camerelor de comerț din România. Mai exact, conducerea CCIAT a semnat un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Româno-American. Astfel că, în baza acordului, CCIA Timiș va avea o reprezentanță chiar la New York. De asemenea, o reprezentanță a organizației americane va funcționa la Timișoara.