Calin Dobra vrea sa reabiliteze hangarul si turnul de control de la Aerodromul Cioca, dar nu poate din cauza Primariei Timisoara

Calin Dobra vrea sa reabiliteze hangarul si turnul de control de la Aerodromul Cioca, dar nu poate din cauza Primariei Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș intenționează să dezvolte Aerodromul Cioca, aflat în Calea Torontalului, însă Primăria Timișoara îl împiedică să facă asta.

Călin Dobra, președintele CJ Timiș, a lansat un apel public către Primăria Timișoara, astăzi, pe pagina sa de Facebook, prin care solicită instituției să cedeze imobilele aflate pe Aerodromul Cioca, pentru a le putea reabilita. Asta în condițiile în care terenul pe care au fost construite se află în proprietatea CJ Timiș, fiind vorba de hangar și clădirea administrativă, care include și turnul de control.

“Consiliul Județean Timiș își dorește să dezvolte Aerodromul Cioca, aflat pe Calea Torontalului din Timișoara. Strategia noastră este axată pe două componente: una care pune accent pe aviația utilitară, iar în acest caz suntem în faza de autorizare a pistei; Pe de altă parte, suprafața mare de teren de acolo ne permite să dezvoltăm și evenimente grandioase. Flight Festival e cel mai bun exemplu că zona are potenţial, lucru confirmat și de miile de oameni ce au participat. Imobilele din cadrul aerodromului, în stare avansată de degradare, ne țin, momentan, în stand-by. Deși sunt construite pe terenul CJ, aparțin Primăriei Timișoara. Este vorba de hangar și de clădirea administrativă, care include și turnul de control. Din acest motiv, orice intervenție e imposibilă. Lansăm, așadar, un apel public către Primăria Timișoara de a ne ceda imobilele respective, ca să putem începe reabilitarea lor! Lucrurile trebuie să se schimbe”, este apelul șefului CJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *