Calin Dobra vrea alegeri in 2018, la PSD Timis. Cine ii poate strica planurile?

Calin Dobra vrea alegeri in 2018, la PSD Timis. Cine ii poate strica planurile?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Situația absolut ciudată din PSD Timis, care nu mai are un presedinte ales de la plecarea lui Sorin Grindeanu în funcția de premier, pare că se apropie de sfârșit. PSD va avea luni, la București, un CEx ce ar putea stabili alegeri in 11 filiale PSD printre care și Timișul. Dobra este președinte interimar PSD Timis de la sfârșitul lui iulie 2017. Atunci secretarul general al PSD, Marian Neacșu împreună cu edilii si parlamentarii PSD de Timis au stabilit că președintele executiv, Calin Dobra să rămână și președinte interimar.

Actualul președinte al CJ Timiș a devenit oficial președinte interimar la PSD pe 23 ianuarie 2018, după un Comitet Executiv Național al PSD.

Mai mult ca sigur se vor organiza alegeri. Pentru a avea o stabilitate la nivelul organizației PSD Timiș cred că este bine să se organizeze în acest an alegeri. Până la urmă forumul superior, Comitetul Executiv Național va stabili“, a spus președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

Nu este foarte sigur ca CEx PSD de luni va bate in cuie alegerile in cele 11 filiale PSD. Acestea au fost inițial stabilite pentru luna octombrie, apoi au fost amânate. Singurul membru PSD care si-a afirmat intenția de a candida contra lui Călin Dobra este deputatul Adrian Pau.