Călin Dobra, șeful executiv al PSD Timș: “Suntem pregătiți să guvernăm din 2017!”

Călin Dobra, șeful executiv al PSD Timș: “Suntem pregătiți să guvernăm din 2017!”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Seriozitatea Partidului Social Democrat și abordarea responsabilă a priorităților României a fost demonstrată, din nou, zilele acestea, când președintele PSD, Liviu Dragnea, a depus în Parlament proiectul legislativ privind eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, începând de anul viitor.

„De asemenea, prezentarea celei de-a doua părți a programului economic al PSD a confirmat că suntem pregătiți să guvernăm începând din 2017. Haosul instituțional în care a intrat țara trebuie stopat de o guvernare solidă și orientată spre nevoile cetățenilor”, spune Dobra.

Între taxele care ar urma să fie eliminate se află timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii. Dobra mai explică faptul că Liviu Dragnea a reamintit că proiectul de lege care a intrat luni în Biroul Permanent al Senatului prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale care au un impact bugetar foarte mic, sub 0,1% din PIB.
Gh. M.