Călin Dobra se pregătește pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș

Călin Dobra se pregătește pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

În politică nu e niciodată nimic sigur, dar până la alegerile locale din această vară, PSD Timiș are candidat la președinția Consiliului Județean.

Vineri, 21 februarie, Comitetul Executiv Județean a PSD a votat o mare parte a candidaților la alegerile locale. În ciuda multor speculatii, candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Timiș va fi actualul președinte al instituției, Călin Dobra.

În aceeași ședință au fost votați 75 de candidați PSD la functia de primar pentru localitățile din județ. Mai rămăn de nominalizat 24 de candidați social democrați la funcția de primar până cel târziu în data de 6 maritie. Nu se știe încă numic despre candidatul pentru fotoliul de primar al Timișoarei.

Cel pe care PSD Timișoara l-ar fi vrut primar al orașului de pe Bega, i-a lăsat pentru o altă formațiune politică. Astfel că, Marius Craina este candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei. PSD ar mai avea și varianta să susțină o personalitate din afara partidului – se vehiculează varianta Adrian Orza.