Călin Dobra: PSD Timiș sprijină construcţia noii Săli Polivalente indiferent de locaţie

Călin Dobra: PSD Timiș sprijină construcţia noii Săli Polivalente indiferent de locaţie

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra a anunţat că va merge săptămâna viitoare la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii pentru a vedea ce se întâmplă cu noua Sală Polivalentă ce urmează să fie construită la Timişoara.

 “Primarul Timişoarei trăieşte într-o lume paralelă, fără corespondent în lumea reală. Lansarea de către domnul primar de a construi o sală polivalentă din bugetul propriu al Primăriei Timişoara mi se pare distractivă şi consider că în continuare timişorenii sunt minţiţi. Spun asta în condiţiile în care avem o sală în construcţie de 3.000 locuri, în condiţiile în care societăţile comerciale Colterm şi RATT aflate în subordinea consiliului local sunt aproape în faliment şi clubul sportiv al primăriei nu are plătite salariile sportivilor din luna noiembrie. De aceea am lansat, în cadrul ideii de refacere a infrastructurii sportive, un apel la dialog către primar, dar să fie un dialog constructiv, nu din postura că el deţine adevărul absolut. Colegii mei consilierii judeţeni din PNL nu au înțeles mesajul meu. De aceea fac acest apel public către toate partidele politice, inclusiv către PNL Timiş, să lăsăm ambiţiile deoparte şi orgoliile prosteşti şi să facem front comun cu toţii pentru a atrage această mare investiţie în Timiş, de la Guvernul României. Aşadar cine îndeplineşte condiţiile tehnice va trebui să aibă sprijinul tuturor partidelor politice pentru a implementa investiţia”, a explicat Dobra.

Joi, 15 martie, Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş, a făcut un nou apel public către primar şi către consilierii judeţeni şi locali ai PNL pentru a susţiune proiectele pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş.

Dau asigurare din partea PSD Timiş că, în cazul în care Compania Naţională de Investiţii (CNI) a hotărât să finanţeze construcţia Sălii Polivalente în locul pus la dispoziţie de Primăria Timişoara, va exista tot sprijinul politic al colegilor mei PSD din cadrul Consiliului Local Timişoara. Apelul meu este şi către preşedintele PNL Timiş de a susţine acelaşi demers dacă CNI va decide că cel mai bun loc este cel pus la dispoziţie de CJ Timiş. Mă bucur că ceilalţi colegi ai mei de la CJT din celelalte partide politice UNPR, PMP şi ALDE au înţeles acest lucru pentru a face front comun pentru a fi atrasă această investiţie în Timiş. Din păcate, nu cred că PNL Timiş şi președintele se vor trezi la realitate”, a fost mesajul lui Dobra, cu prilejul conferinţei de presă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *