Călin Dobra președintele PSD Timiş, către partidele politice: „Nu transformaţi TM2021 într-o dispută electorală şi politică”

Călin Dobra președintele PSD Timiş, către partidele politice: „Nu transformaţi TM2021 într-o dispută electorală şi politică”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Călin Dobra, însoţit de Adrian Negoiţă, a ţinut joi, 8 februarie, prima conferinţă de presă de când a fost numit preşedinte interimar al PSD Timiş. Cu acest prilej, el a declarat că, până acum, a stat deoparte faţă de scandalul cu privire la Timişoara Capitală Culturală Europeană , dar asta nu înseamnă că PSD Timiş este indiferent în ceea ce priveşte TM2021. De aceea Dobra a lansat un apel către partide.

Astăzi, lansez un apel către partidele politice din Timişoara să nu transforme acest proiect foarte important într-o dispută electorală și  politică. Să lăsăm administrația județeană și pe cea locală și pe toți factorii culturali să sprijine  proiectul în mod normal. Noi am încercat să stăm deoparte față de acest scandal. Asta nu înseamnă că nu suntem conectați cu  acest proiect. La nivelul Consiliului Județean Timiş suntem parteneri în proiect şi am pus urmărul la construcția acestui program atât din partea grupului de consilieri locali din Timişoara, cât și din partea CJT. Cred și îmi doresc foarte mult să nu transformăm acest proiect important pentru județul Timiș și pentru Timișoara într-o dispută politică. Îmi doresc să rămână această TM2021 imparțială. Echipa care a câștigat a dus greul prezentând dosarul de candidatura, câștigând această competiție și câștigând titlul şi trebuie să ducă mai departe proiectul. Eu din postura de președinte al PSD Timiș că toți colegii mei vor spriin proiectul așa cum trebuie încât anul 2021 să fie anul de anvergură al Timișului și al Timișoarei”, a declarat Călin Dobra, şeful PSD Timiş.

Gh. M.