Calin Dobra, presedinte PSD Timis: “Vreau sa privim dincolo de campania electorala”

Calin Dobra, presedinte PSD Timis: “Vreau sa privim dincolo de campania electorala”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD Timis cere la debutul campaniei electorale ignorarea celor ce nu inteleg spiritul si obiceiurile sănătoase din Banat. Calin Dobra este convins că atacurile manipulatorilor din USR si cea mai murdară campanie din ultima vreme nu se vor opri.

Vreau să privim dincolo de campania electorală, care de astăzi a început, şi să încercăm să găsim împreună acele puncte comune de interes.

Așa cum am mai spus, Timișul trebuie că cunoască o dezvoltare reală, însă avem nevoie și de o susținere puternică la nivel European. Acolo unde, am convingerea faptului că, Bianca Gavriliță, colega noastră care se află pe lista susținută de PSD pentru alegerea europarlamentarilor români, din 26 mai 2019, o va face așa cum se cuvine și cu toată responsabilitatea.

Probabil că vom asista și la atacuri din partea celor obișnuiți să manipuleze, să creeze conflicte și controverse, așa cum s-a încercat și în perioada de precampanie electorală, care tocmai s-a încheiat.

Vă invit să îi ignorăm pe cei care nu înțeleg spiritul și obiceiurile sănătoase care fac parte din viața noastră, a celor care trăim în Banat.

Noi, echipa PSD Timiș, ne dorim o comunicare deschisă, bazată pe încredere. Așteptăm să ne transmiteți gândurile, ideile, propunerile dumneavoastră și vă asigur de respectul și considerația noastră!“, spune președintele PSD Timiș, Călin Dobra.