Călin Dobra: Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului spre aeroport

Călin Dobra: Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului spre aeroport

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Vești bune aduse de președintele Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra s-a filmat, astăzi, pe drumul care leagă Timișoara de aeroport, unde a anunțat că în câteva săptămâni vor începe lucrările privind lărgirea la patru benzi a drumului care leagă șoseaua de centură a orașului cu Aeroportul Internațional ”Traian Vuia”.

Suntem pe drumul care leagă centura municipiului Timișoara de aeroport. Este un drum foarte important, drumul județean 609D, după cum vedeți, un drum foarte aglomerat, plin de tiruri, dar și de șoferi nervoși și sătui de promisiuni. Dar vin cu o veste bună pentru toți cei care tranzitează acest drum județean 609D. Avem constructor și în primăvara acestui an, în momentul în care vremea ne va permite, vom începe lărgirea acestui drum județean la patru benzi. Consider importantă această investiție pentru județul Timiș pentru că Aeroportul Traian Vuia este în plină dezvoltare, pentru că aeroportul este o poartă de intrare importantă în județul Timiș și în anul 2021, în prisma proiectului Timișoara – Capitală Europeană a Culturi, vom avea un număr mare de turiști prezenți în județul Timiș. Pot să vă asigur că suntem alături de cetățenii județului Timiș, aveți încredere în noi că facem treabă bună”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra în filmulețul distribuit pe Facebook.

Contractul de execuție pentru lărgirea la patru benzi a acestui drum județean va fi semnat luni, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la sediul CJ Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *