Călin Dobra, după trei ani în funcția de președinte al CJ Timiș: Am reușit să duc la maturitate proiecte improtante

Călin Dobra, după trei ani în funcția de președinte al CJ Timiș: Am reușit să duc la maturitate proiecte improtante

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Călin Dobra a făcut un bilanț, pe pagina sa de Facebook, după trei ani de activitate în fruntea Consiliului Județean Timiș. Astfel, Dobra susține că a reușit să ducă la maturitate o serie de proiecte importante, ca urmare a implicării sale.

Recent s-au împlinit trei ani de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Nu doresc să vorbesc despre moștenire și trecut, dar este important să știți că mi-am dedicat cea mai mare parte a timpului activității administrative și am făcut-o cu transparență, responsabilitate și bună-credință. Așa am reușit să duc la maturitate proiecte precum noua maternitate de la Spitalul Județean, Stadionul Dan Păltinișanu, Reabilitarea Conacului de la Foieni, Refacerea ecluzei de la Sânmihaiu Român pentru ca Bega să devină navigabilă până la sârbi, Sala Polivalentă, Centrul de legume și fructe de la Tomnatic, Bazinul de înot de la Jimbolia, Clinica de Mari Arși, finanțarea în premieră a spitalelor municipale și orășenești pentru a fi dotate cu aparatură medicală, extinderile la 4 benzi Moșnița Nouă, Dumbrăvița și Aeroport sau să rezolv hățișul în care erau blocate obiective importante precum Castelul Hunidade sau Institutul Oncologic. Am demonstrat că se poate și putem Dezvolta Timișul Împreună“, a scris pe Facebook, Călin Dobra.

Călin Dobra a fost ales de către aleșii județeni în fruntea CJ Timiș în ianuarie 2017, după ce fostul lider, Sorin Grindeanu, a fost numit premier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *