Calin Dobra despre viitoarea Sala Polivalenta: “Sunt sanse suta la suta de realizare daca depasim orice orgoliu”

Calin Dobra despre viitoarea Sala Polivalenta: “Sunt sanse suta la suta de realizare daca depasim orice orgoliu”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Circul iscat pe tema locației Salii Polivalente pare că nu se mai termină niciodată. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziție un teren la intrare în comuna Giroc, în timp ce primăria nu s-a hotărât pe ce teren ar vrea să fie realizată sala polivalentă, dar a trimis Companiei Naționale de Investiții vreo cinci propuneri de locații. Oricum CNI va decide unde se realiza Sala Polivantă,chiardacă reprezentanții celor două instituții nu mai încheie polemica pe această temă.

Miercuri, 27 februarie, consilierii județeni au avut un proiect pe ordinea de zi prin care ar trebui să fie demolate câteva clădiri care au aparținut Inspectoratului pentru Situții de Urgență de pe terenul de la Giroc, unde ar putea să se construiască sala. Cum era de așteptat, liberalii nu au votat acest proiect.

Din păcate intrăm în aceeași polemică și orgolii legat de sala polivalentă, dar am încercat să le explic consilierilor județeni că aici discutăm mai multe aspecte. În primul rând acolo nu-și mai are activitatea ISU, tot noi am aprobat mutarea de la Giroc la Topolovăț pentru a avea accesul mult mai facil la autostradă. Tot noi am aprobat în 2017 hotarâri pentru demararea tuturor procedurilor pentru punerea la dispoziție CNI pentru sala polivalentă și tot noi am aprobat un PUZ care pe terenul respectiv de aproximativ nouă hectare are caracteristicile activități sportive. Normal că în acest sens terenul respectiv trebuie să-l curățăm, să-l punem la dispoziție unei instituții care vrea să finanțeze. CNI a solicitat șase hectare pentru realizarea acestei investiții importante de peste 50 de milioane de euro, care presupune și celelalte activități conexe. CJT a apus la dispoziție nouă hectare. (…). din punctul meu de vedere sunt șanse sută la sută de realizare a acestei investiții dacă depășim orice orgoliu”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *