Calin Dobra: Am depasit targetul de semnaturi pentru sustinerea Vioricai Dancila in Timis

Calin Dobra: Am depasit targetul de semnaturi pentru sustinerea Vioricai Dancila in Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Viorica Dăncilă, candidatul din partea PSD la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an, este mai iubită în județul Timiș decât în Timișoara.

Călin Dobra, șeful PSD Timiș, a declarat joi, 19 septembrie, că în total au fost strânse în tot județul peste 30.000 de semnături pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Președinția României, deși targetul impus a fost de 20.000.

Totuși, în mai multe localități din județ, inclusiv în Timișoara, targetul minim nu a fost depășit. “La nivelul organizației PSD Timiș am depus un număr de peste 30.000 de semnături pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă. Încă o dată se demonstrează clar că PSD este un partid serios, care-și respectă promisiunile față de oameni și cred că strângerea acestui număr mare de semnături arată că oamenii încet, încet își dau seama de cine-i reprezintă și cine este ațintit în a susține cetățenii și a crea o bunăstare așa cum cred că ne dorim fiecare în parte. (…) Targetul pe județul Timiș a fost de 20.000 de semnături. Sunt localități care au depășit targetul, altele nu. Timișoara nu și-a atins targetul, astăzi va fi o ședință la nivelul organizației municipale pentru a se analiza acest aspect”, a spus șeful PSD Timiș.

Călin Dobra a mai precizat că la alegerile prezidențiale din această toamnă PSD va obține un rezultat mult mai bun decât cel rușinos de la alegerile europarlamentare din primăvară.