Calcule incalcite pentru candidatii de stanga, la sefia CJ Timis

Calcule incalcite pentru candidatii de stanga, la sefia CJ Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

În politică nu e nimic sigur niciodată. Și asta pentru că au reapărut zvonurile legate de candidatura lui Călin Dobra pentru un nou mandat la Consiliului Județean Timiș. Adică nu s-au oprit…

Chiar dacă Călin Dobra a fost anunțat ca fiind candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Timiș, zvonurile cum că acesta ar putea candida pentru aceeași funcție din partea Pro România rămân încă în picioare. Conform unor surse totul depinde de data alegerilor locale. Cu cât vor avea loc mai târziu, cu atât vor putea fi surprize.

Pro România Timiș l-a anunțat pe deputatul Adi Pau ca fiind candidatul pentru Consiliul Județean, însă dacă Călin Dobra va trece la partidul lui Victor Ponta, s-ar putea schimba candidatul. Adică Pau să-l lase pe Dobra să candideze pentru președinția CJT.

De asemenea, în cărți este și fostul lider al PSD și al Consiliului Județean, Titu Bojin, care „trage tare” cu negocierile pentru a fi singurul candidat pentru CJT din partea tuturor partidelor de stânga și centru stânga. Însă deocamdată se cam lovește de refuzuri.

Dacă  nu îi  iese cartea câștigătoare, Bojin va candida la șefia CJ Timis din partea partiului Partidul Ecologist Român, condus la nivel județean de Marcel Mihoc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *