Câinii fără stăpân adunați de pe străzile din Timișoara

Câinii fără stăpân adunați de pe străzile din Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali i-au ajutat pe reprezentanții firmei de ecaritaj din Timișoara să adune câinii fără stăpân din zona străzii Grigore Alexandrescu, în apropierea clădirii Spitalului Municipal.

Mai mulți timișoreni au reclamat că sunt câini fără stăpân care prezentau un real pericol pentru cei ce locuiesc în apropiere, fiind observați venind dinspre un teren viran, motiv pentru care s-a stabilit să se acționeze pentru a-i prelua. În urma acțiunii au fost prinși cinci câini care au fost transportați la adăpostul de animale al societății ecaritaj.

De altfel, și la ultima acțiune pe cartiere desfășurată de polițiștii locali în cartierul Aradului – Torontalului au fost reclamate situații în care animale fără stăpân trăiesc pe străzi, de fiecare dată polițiștii locali comunicând aspectele reclamate cu privire la această situație către reprezentanții Direcției de Mediul din cadrul Primăriei pentru luarea măsurilor legale. Astfel de acțiuni comune vor mai fi organizate și pe viitor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *