Cadouri de Paște pentru tinerii suferinzi de distrofie musculară progresivă din Timiș

Cadouri de Paște pentru tinerii suferinzi de distrofie musculară progresivă din Timiș

- in Locale, Social, Stiri
0

Pentru că anul acesta s-a amânat manifestarea, Telemaratonul Speranței 2020, Fundația “Laurențiu Cicur” a reuşit, din fondurile proprii și cu ajutorul sponsorilor, să ofere totuşi cu ocazia Sărbători de Paște, ajutoare băneşti tuturor membrilor fundației.

Reamintim că fundației are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 43 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane. Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de Paşte, un sprijin financiar în valoare totală de 21.900 lei, pentru toţi membrii fundației, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.

Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat de organizatorii Telemaratonului Sperante: Televiziunii Europa Nova, Fundatiei Judetene pentru Tineret Timiș, Inspectoratului Școlar al Judetului Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Societatea Tiki Trade, SC Boncilius SRL si Rotary Cetate Timisoara, care au acceptat sa utilizăm fondurile oferite pentru ajutor financiar cu ocazia acestor sarbatori”, spune Zaharia Cicur, președintele fundației.

Ajutoarele au fost timise tuturor membrilor fundatiei prin posta electronica sau cont bancar si cu siguranță vor ajunge in prima parte a acestei saptămâni.

Amintim că Fundației “Laurențiu Ciucur” a venit în sprijinul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara, în lupta împotriva epidemiei cu Covid-19, donând toate încasările realizate prin SMS la numărul 8841 şi cu bucurie vă anunţăm că până acum au fost peste 48.000 de SMS-uri, bani ce se vor transfera spitalului, imediat ce operatorii de telefonie vor încasa donațiile.

“În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească”, este mesajul lui Zaharia Ciucur.
Gh. MIRON

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *