Cadou neașteptat pentru senatorul Petru Ehegartner

Cadou neașteptat pentru senatorul Petru Ehegartner

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

După ce timp de șase luni nu a mai trecut pe la partid și nu s-a impilcat deloc în campania de la locale, senatorul ALDE Timiș, Petru Ehegartner primește un cadou neașteptat de la Călin Popescu Tăricenu. Ehegartner va fi sigur cap de listă pentru Senat în Timiș din partea ALDE.

Tăriceanu îi este dator moral lui Ehegartner după ce acesta a plecat alături de el din PNL și a înființat ALDE Timiș. Senatorul Ehegartner nu este în grațiile ALDE Timiș, dar pentru unitatea partidului aceștia ar putea să îl susțină.

“Și-a depus candidatura, miercuri se va lua decizia cine va fi candidatul de pe primul loc. Există șanse foarte mari ca Petru Ehegartner să fie pe primul loc. Vom munci în echipă indiferent de rezultatul votului Biroului Județean. ALDE Timiș este o echipă unită și decizia se va lua cu votul Biroului Județean, iar cel desemnat de birou deschide lista la Senat și va fi susținut”, ne-a spus președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

“Orice membru de partid care își depune o candidatură poate să aibe și succes. Dânsului trebuie să i se dezbată cererea în Biroul Județean. Dacă este sau nu pe primul loc vom vedea după vot. Voi susține partidul”, ne-a spus vicepreședintele CJT, Traian Stancu.

“Părerea mea este că atunci când un om are probleme în familie cel mai concentrat este pe problemele acelea. Corect ar fi să se concentreze pe problemele care sunt mai importante decât o candidatură. Eu personal nu îl susțin, doar din motivul acesta că are prea mari probleme ca să poată să facă o campanie câștigătoare”, ne-a declarat consilierul local ALDE, Ilare Bordeașu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *