Ca-n război, în parcarea Iulius Mall Timişoara: un elicopter militar, un TAB şi un tun, atracţiile Zilei Armatei FOTO

Ca-n război, în parcarea Iulius Mall Timişoara: un elicopter militar, un TAB şi un tun, atracţiile Zilei Armatei FOTO

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
elicopter militar

Timişorenii au luat cu asalt Iulius Mall, ieri şi astăzi. Asta pentru că în parcare, dar şi în interiorul centrului comercial sunt organizate o serie de evenimente inedite, pentru a fi marcată Ziua Armatei Române.

Punctul de atracţie al zilei de astăzi este, însă, un elicopter militar, modelul IAR 330H PUMA, care aparţine Escadrilei din Giarmata. Timişorenii de toate vârstele nu doar că au putut să-l admire de aproape, ci au fost invitaţi chiar să se urce în cabina pilotului.

De asemenea, în parcarea Iulius Mall Timişoara a poposit şi un TAB, dar şi un tun, încă funcţionale, iar zeci de militari au fost dispuşi să le ofere curioşilor informaţiile necesare.
20151017_182513

“În a doua zi a seriei de activități dedicate Zilei Armatei avem alături de noi militarii din Forțele Aeriene Române. Elicopterul IAR 330H PUMA aparținând Escadrilei 712 Giarmăta a aterizat în parcarea din fața complexului Iulius Mall pentru a complet expoziția de armament și tehnică”, transmit reprezentanţii Brigăzii 18 Infanterie “Banat”.

Totodată, clienţii centrului comercial pot să admire, până la ora 20.00, armament militar şi diferite tehnici militare. De asemenea, are loc o paradă a ţinutelor şi uniformelor, conferte de fanfară, ateliere, dar şi demonstraţii de alpinism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *