Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Timișoara

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Una dintre măsurile active de combatere a șomajului o constituie organizarea burselor de ocupare a forței de muncă de către ANOFM. Prin urmare, AJOFM Timiş organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 2016, joi, 20 octombrie, la Casa Tineretului din Timișoara. Evenimentul va avea loc la nivel național.

“Acțiunea își propune să faciliteze contactul direct dintre angajator și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și de oferi tinerilor o perspectivă mai bună pe piața muncii. Pentru o promovare cât mai eficientă, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro. Participarea la bursă nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic. La bursă pot participa orice absolvent de orice nivel, precum și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, a explicat Simona Poting, directorul executiv AJOFM Timiș.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr. 21, et. 1, cam.108, tel 0256/294231, interior 112.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *