Bun și bronzul? PNL Timiș bagă bani în Facebook să îl “crească” pe Cosmin Tabără Amânar pentru Primăria Timișoara

Bun și bronzul? PNL Timiș bagă bani în Facebook să îl “crească” pe Cosmin Tabără Amânar pentru Primăria Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Chiar dacă mai sunt doi ani până la alegerile locale, campania electorală pe Facebook și pe Instagram, dar și laudele că toate problemele din Primăria Timișoara se “rezolvă” doar de către o persoană sunt la mare modă.

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar, soțul celebrei gimnaste Simona Amânar, de câteva săptămâni, își informează fanii de pe Facebook despre intervențiile pe care le face la conducerea instituției din care face parte. De fapt, acele “rezolvări” pe care le tot invocă viceprimarul care nu face mai nimic,  rămân în același stadiu.

Despre soțul Simonei Amânar, care se vede viitor candidat al PNL la fotoliul de primar al Timișoarei, și liberalii cu state vechi susțin că nu va reuși să scoată mai mult de 10 procente la viitoarele alegeri. Este evident că acesta ar termina cursa electorală în spatele actualului primar, Dominic Fritz, dar și a marelui său adversar, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. Oficial, doar cei doi sunt anunțați ca și candidați la alegerile locale din 2024.

Săptămâna trecută, președintele PNL Timiș, Alin Nica anunța, pe Facebook, că primul care s-a înscris “competiția” internă a PNL pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Timișoarei este soțul Simonei Amânar, actual viceprimar al Timișoarei. “Competițiile” în PNL Timiș oricum sunt cu dedicație, așa că, “câștigător detașat” este soțul Simonei Amânar. Nici măcar nu mai contează dacă se mai înscrie cineva în competiția internă sau nu.

Ba mai mult, ca să fie evident că este în campanie electorală, intervențiile, solicitările și laudele sunt sponsorizate de PNL Timiș pentru cât mai multe like-uri, share-uri și comentarii de felicitări. Ultima postare, sponsorizată de partid, a fost joi, 12 ianuarie, despre “responsabilitatea enormă” care îl depășește… funcția de viceprimar inutil al Timișoarei.

Sunt doi ani deja de când am preluat o responsabilitate enormă: funcția de viceprimar al Timișoarei. E momentul pe care l-am considerat potrivit pentru a mă înscrie în cursa internă din PNL, pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar. Nu e un gând pentru mine personal, e pentru Timișoara, pentru echipa liberală, pentru toți cei care îmi arată susținerea, dar și pentru cei care cred că orașul nostru merită mai mult: respect, curățenie, liniște, organizare și mai puține scandaluri.

Timișoara are nevoie de dezvoltare și de oameni cu viziune care să înțeleagă spiritul orașului: gândire liberală, multiculturalism și tradiții bănățene.
PNL are resurse suficiente încât să poată aduce în fața cetățenilor un candidat capabil să ducă Timișoara pe linia corectă. Iar cursa internă este nu doar necesară, ci și sănătoasă. Competiția aduce întotdeauna performanță, iar câștigul va fi un oraș pentru oameni, administrat cu viziune, cu decență, cu responsabilitate și curaj“, a scris pe Facebook, Cosmin Tabără Amânar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *