Bun și bronzul. Soțul Simonei Amânar abia face 5,2% în sondaje pe Facebook. Nicolae Robu rupe din nou

Bun și bronzul. Soțul Simonei Amânar abia face 5,2% în sondaje pe Facebook. Nicolae Robu rupe din nou

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu rupe, din nou, toate sondajele. Conform sondajului realizat chiar de Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook, acesta obține 47,6% din opțiunile de vot, în timp ce actualul primar, Dominic Fritz obține doar 23,1%. Candidatul clasat pe locul trei cu doar 5,2%, ar fi de la PNL. Ca exemplu este trecut soțul Simonei Amânar, actualul viceprimarul inutil al PNL, Cosmin Tabără Amânar.
Soțul Simonei Amânar este în plină campanie electorală și de victimizare, în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Timișoarei pentru alegerile din 2024.  Acesta are și un contracandidat. Sorin Supuran s-a înscris în cursă la finalul săptămânii trecute.
???????????
?????????? ????????
privind intenția de vot pt funcția de Primar al Timișoarei, în Ianuarie 2023
? Număr repondenților a fost și de această dată mare, chiar mai mare decâtvse obicei și anume: 1627. Eu le mulțumesc tuturor, indiferent de opțiune.
? Desigur, fiecare dintre dv aveți tot dreptul să îl receptați cum doriți.
? Chiar dacă el nu este unul cu bază științifică privind eșantionul, ne furnizează, totuși, informații utile. Spre exemplu, ne arată că un număr important dintre votanții din 2020 afirmă că n-o să meargă la vot în 2024. Și ne mai arată și o importantă repoziționare a celor care au votat în 2020 și afirmă că vor vota și în 2024.
? În rest, să auzim numai de bine!“, scrie Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

1 Comment

  1. Sondaj făcut pe facebook unde votează doar adeptii sectantului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *